woensdag, januari 26, 2022
Home > Geen categorie > Welk incassobureau inschakelen?

Welk incassobureau inschakelen?

Wellicht herkent u het als ondernemer wel; u hebt een klant die zijn of haar factuur niet wilt betalen. Een debiteur dus. Na een flinke tijd achter de rug te hebben van na bellen en herinneringen sturen ben je het zat. Je besluit een incassobureau in te schakelen. Maar voor wie kies je dan? En waar dien je op te letten. Tips daarover zet ik graag in dit artikel.

Mijn eigen debiteur

Ik kwam hierop omdat ik zelf ook last heb gehad van een debiteur. En graag help ik jullie (andere ondernemers) hierbij in wat te doen. Ik kreeg zelf een bestelling binnen van een detailhandel op een aantal producten van mij. Ik heb alles op tijd afgeleverd. En op de juiste locatie natuurlijk. Ook daarvan heb ik, gelukkig, een bevestiging met handtekening. Vervolgens heb ik heel vaak geprobeerd om contact met hen te krijgen. Zowel door middel van bellen, als het sturen van brieven waarin stond dat ik nog een openstaande factuur had. Herken jij dit nu ook? Ik heb ervoor gekozen om een incassobureau in te gaan schakelen. Maar welke? Ik had er namelijk nog helemaal geen ervaring mee. Daarom ben ik gaan zoeken op het internet. Zodoende kwam ik bijvoorbeeld Incasso Advocaten tegen. En dat bleek direct een gouden te zijn!

Voordelen Van Loon Incasso Advocaten

Bij de website van Incasso Advocaten kun je gratis een account aanmaken. Daarmee kun je al jouw debiteuren aangeven. En vervolgens gaat het incassobureau ermee aan de slag. En dat allemaal gratis. Want je hebt helemaal geen kosten aan hen! Alle kosten die zij maken, komen op het dak van de debiteur terecht. Daarnaast maakt het ook niet uit of dat het grote of kleine bedragen zijn. Ze gaan overal mee aan de slag! Dus wanneer je een incassobureau wilt inschakelen, dan kan ik dit bureau van harte aanbevelen.

Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Close