zondag, juni 23, 2024
Home > gastblog > De juiste makelaar vinden

De juiste makelaar vinden

woonkamer

U heeft uw beslissing gemaakt. Eindelijk gaat u verhuizen. Uiteraard moet eerst uw woning verkocht worden. Als u kiest voor een makelaar dan zult u geheel begeleid worden in alle stappen van het verkooptraject. De makelaar regelt vrijwel alles voor u, van het adverteren tot professionele foto’s en het online plaatsen van uw woning. Waar moet een makelaar volgens u aan voldoen? Doe van tevoren goed onderzoek naar verschillende makelaars en maak de juiste keuze. Het is namelijk verstandig om een makelaar te kiezen waar u een goede klik mee heeft.

Wilt u uw huis verkopen in Sint-Michielsgestel?

U woont in Sint-Michielsgestel en u wilt graag gaan verhuizen. Dan heeft u vast vragen over hoeveel uw huidige woning waard is en wat de vraagprijs is. Een makelaar uit de regio kan hiervoor veel voor u betekenen. Om de juiste makelaar te vinden is het belangrijk dat u niet de eerste de beste makelaar kiest. Want ook u wilt bij uw huis verkopen Sint-Michielsgestel dat dit spoedig en soepel verloopt.

Ga zelf alvast online zoeken en maak voor uzelf een lijstje met criteria die een makelaar moet hebben. Lees de reviews en diensten die aangeboden worden en als u een makelaar heeft gevonden die u aanspreekt onthoudt die dan of schrijf het op. Zo heeft u straks een lijstje met makelaars en kunt u als u wilt een vrijblijvende kennismakingsgesprek aanvragen. Zo leert u de makelaars kennen en de makelaars u ook. Als u wilt kunt u alvast vragen stellen over het proces wat de makelaar in zijn hoofd heeft zitten en of dat dan voldoet aan uw criteria. Vanuit daar kunt u een geschikte makelaar Sint-Michielsgestel vinden.

Handige tips om uw huis te verkopen

Zoals u misschien al weet zegt de eerste indruk alles, daarom is de eerste indruk van uw woning ook altijd het belangrijkste. Zo speelt het internet een grote rol in de verkoop. Het is daarom ook belangrijk om uw sterkste en krachtigste punten in te zetten en om ze vooral te benadrukken. Dit kunt u goed terug laten komen in de foto’s. Zorg er wel voor dat u professionele foto’s maakt of laat maken. Wellicht kunt u ook uw woning restylen voor een frisse uitstraling. Zorg er ook voor dat uw tuin er mooi bij ligt, want ook dat verkoopt u. Ga samen met uw makelaar in gesprek over wat de beste marketingmix gaat worden. Vergeet ook niet dat u niet alleen uw woning verkoopt maar ook de omgeving. Probeer zo goed mogelijk uw omgeving te beschrijven en wat u allemaal heeft opgedaan in uw buurt.